Healing With The Masters - besplatna online predavanja svjetskih majstora

srijeda, 13. travnja 2011.

Otpuštanje i zahvalnost

Miles to go before I sleep by Kendra June/flicker
Ovih dana svojim klijentima za zadaću dajem dvije vježbe koje i sama dnevno koristim.

Večernje vježbe


Otpuštanje

Kad ste se ugodno smjestili u krevet udahnite izdahnite nekoliko puta i mentalno ponovno prošećite kroz dan koji je iza vas.

-         što vas je naljutilo
-         uzrujalo
-         frustriralo
-         kako ste sami sebe izdali, razočarali
-         što ste mogli bolje ili lakše a niste
-         gdje ste propustili priliku za odmor, radost, zabavu
-         koji ste kompliment odignorirali

Stvarno nema smisla da to nosite sa sobom u san pa zato kad god se sjetite nečega zamislite da je to balon čiju uzicu ispuštate iz ruke a on leti visoko u nebo. I tako dok sve niste otpustili.

Sami ste u svojoj glavi, nema nikoga sada si možete priznati da ste nekom zamjerili iako ste se pravili da je sve u redu. Maske dolje, nitko vas ne vidi i ne čuje. Vrijeme je za noćno čišćenje. Sutra je novi dan i sve možete iz početka.

Dok to radite možete stimulirati jednu ili sve točke na tijelu. Kako vam je ugodnije. Pred spavanje će možda biti dovoljna samo jedna, ona vama najdraža.


Zahvalnost

Sada ponovite radnju ali se prisjetite svega što imate; što vas veseli, u čemu uživate za što ste zahvalni. Ne zaboravite male stvari kao što su tuš, jutarnja kava i automobil ili tramvaj koji vas vozi na posao. (Nerviranje oko jutarnje gužve otpustite u prvoj vježbi).

Dok to radite također stimulirajte jednu ili više EFT točaka i mentalno se zahvalite za sve blagodati koje u životu imate, sve do onih najsitnijih.

Vrlo lako se može dogoditi da usred ovih vježbi zaspete, no to je u redu, ne brinite.

Laku noć, i ugodan san!

Nema komentara: