Healing With The Masters - besplatna online predavanja svjetskih majstora

četvrtak, 14. veljače 2008.

Prikaz slučaja - mama

Poštovana gđo Grgić


nakon što smo napravile terapiju prije mjesec dana sada mogu spojiti iskustvo prije terapije i rezultate. Zapisala sam sve impresije koje su mi se javile i evo kako su se stvari odvijale:

Radile smo na razrješenju jednog problema koji me pratio gotovo čitavog mog života. Naime, kada sam imala oko 13 ili 14 godina, od strane moje majke doživjela sam čin izdaje koji je kod mene ostavio trag i do današnjeg dana, kada imam 40 godina. Tada sam nakon te njezine reakcije, osjetila veoma snažan energetski udarac u prsa i doslovno sam ostala bez daha.

Moja majka je i inače bila daleka i hladna prema meni i nikada nisam uspjela uspostaviti blizak kontakt s njom. Bila je vrlo kritična i sklona osvećivanju za neposluh, pa je tako i tog dana taj čin izdaje u stvari bila njena osveta za moj neposluh. Nikada više nakon tog događaja ja nisam mogla vratiti povjerenje prema mojoj majci niti topao osjećaj ljubavi. Na kraju je to rezultiralo potpunim prekidom svakog odnosa prije 4 godine, nakon čega više nikada nije pokušala ostvariti niti najmanji kontakt sa mnom.

Kasnije u životu kad god bih se našla u situaciji kada bih trebala obraniti sebe ili se suprotstaviti nekome, javljao bi se taj osjećaj snažnog udarca u prsni koš i ostajanje bez daha, tako da bi mi to otežavalo rješavanje konflikta jer bih morala puno više energije upotrijebiti u razrješavanje tih situacija, pa bi me to i jako iscrpljivalo i dovodilo do toga da sam vrlo često nastojala izbjegavati situacije u kojima bih se morala nekome suprotstaviti.

Nakon što sam prošla sve korake terapije slijedeći upute koje ste mi dali osjetila sam umor i potrebu da legnem i umirim se, pa sam tako i učinila. Preplavio me osjećaj mira i opuštenosti u trbuhu i prsima, osjećaj da je sada sve na svoj mjestu upravo kako to treba biti i da je sve dobro.

Velik osjećaj olakšanja, kao kada napokon sa sebe maknete neki teret koji je uvijek nekako bio prisutan. Osjetila sam da mi je trbušna šupljina čista – kao da je zavladalo veselje, a ja sam promatrač koji sve to gleda sa strane ali istovremeno i osjeća. Disanje mi je bilo lakše i dublje.

Pojavila mi se slika mene kao drveta. Osjećaj veselja ili bolje rečeno radosti počeo se širiti čitavim mojim tijelom – bila sam drvo iz čijeg se korijena diže stablo sa granama i ta radost se penje kroz taj korijen u stablo i grane. Um je bio smiren, jedina misao koja se pojavljivala bila je – dobro je, dobro je, dobro je. Mir, mir, mir. Uzdasi olakšanja.

Tretman je završio oko 18.00 h, a već oko 20 h osjetila sam neopisiv umor, više nisam bila u stanju držati oči otvorene i morala sam se spremiti na spavanje. Zaspala sam gotovo istog trenutka kad sam stavila glavu na jastuk i bez buđenja sam spavala do slijedećeg jutra.


Jako sam zadovoljna rezultatima ove terapije, jer u ovom periodu nakon tog tretmana više nisam osjetila simptome kao nekada u problematičnim situacijama. Gotovo da sam začuđena kad prođem kroz problem bez osjećaja gušenja i pritiska u prsima. Naravno da mi se dogode situacije kada sam ljuta i razočarana ali sada to prolazim bez blokada energije i bez iscrpljivanja koje je prije uvijek pratilo takve događaje.

Nevjerojatno je kako ova metoda tako jednostavna, tako brzo donosi konkretne rezultate.

S poštovanjem,
Ružica


EFT DVD kolekcija

Nema komentara: