Healing With The Masters - besplatna online predavanja svjetskih majstora

utorak, 17. siječnja 2012.

Novi hobi koji mi ispunjava dušu

Rozi kukurijek by Magdalena V.K.
Magdalena je nakon završetka EFT seminara izrazila želju da sa mnom radi individualno. Htjela je smršavjeti. Ja sam joj prije nego li smo krenule odmah objasnila da moj rad isključuju držanje dijete, a bogme i vaganje. Pristala je.

Moja klijentica se imala običaj svaki dan vagati i to je jedna od stvari koju smo tijekom coachinga promijenile. Naime na taj način samo se ubijamo u pojam.

Ni u jednom trenutku nismo radile na dijetiranju. Naglasak je uvijek bio na prihvaćanju sebe, razumijevanju svojih poriva, promjeni vjerovanja, postavljanju vlastitih granica i pronalaženju prostora i aktivnosti kojima će samoj sebi ugoditi.

Pa evo što mi  nakon 6 mjeseci Magdalena piše.


Draga Marina,

Evo što se kod mene  dogodilo u proteklih 6 mjeseci.

Najočitija, tj. najmjerljiva promjena je gubitak 7-8 kg, oko kojih se nisam uopće trudila, nisam bila na dijeti, što više nisam ni pazila, samo sam se jako iznenadila kad sam nakon nekoliko mjeseci stala na vagu. Na nju, mislim vagu, nisam stajala neko vrijeme, i moram ti reći da mi je bilo super bez skoro svakodnevnog jutarnjeg vaganja.

Zahvaljujem ti i na nedostatku osjećaja krivnje koji se bio na početku javljao s mojim odlascima na foto radionicu (manje vremena provedeno s djetetom).

Tamo sam upoznala prekrasno društvo, i s ljudima koje poznajem tek kratko vrijeme provela puno lijepih sati. Bavljenje fotografijom za mene je novi hobi koji mi ispunjava dušu i silno me veseli.

Preko fotografije sam i upoznala muškarca, nakon 7 godina, i možda bude nešto, možda ne, no osjećaj koji imam kad sam s njim, lakoća razgovora, smijeh i zadovoljstvo samom sobom su dovoljne promjene koje su pokazatelj promjena koje su se dogodile.

Promjene koje su se dogodile u mom samopouzdanju su te, koje me ispunjavaju nadom da mogu opet hodati uzdignute glave.

Hvala za sve dobre stvari koje su se dogodile uz tvoju pomoć i kuckanje.

Magdalena

Fotka uz ovaj post je Magdalenina ( doduše ime sam joj promijenila, ali draga ako svratiš na blog, ti ćeš prepoznati svoj prekrasan rad)

Nema komentara: