Healing With The Masters - besplatna online predavanja svjetskih majstora

četvrtak, 2. veljače 2012.

Jeste li za nastup u emisiji 8.kat i besplatan EFT tretman - da? reagirajte brzo!

Google pic

POZIV VIŠE NIJE AKTUALAN

EMISIJA JE SNIMLJENA
 
No imate li problema sa strahovima naručite se za tretman. Kontakt: eft@email.t-com.hr


Kao EFT praktičar sam pozvana u emisiju 8.kat Danijele Trbović, Prilozi se snimaju unaprijed, a snimanje za EFT prilog trebalo bi početi tijekom veljače. Dakle emisija se NE emitira uživo.

Problem na kojem bismo radili mora biti mjerljiv, tj. u kratkom vremenu moramo moći postići mjerljivu i znatnu promjenu. U ovom času smo zainteresirani za dolje navedene probleme i njima slične.

Ako imate SADA sljedeće  tegobe                               

-         strah od letenja
-         strah od visine
-         strah od vožnje liftom
-         strah od vožnje auta
-         strah od testova ili ispita
-         strah od pasa, pauka, utd…


A živite u Zagrebu i :
  
  • možete se prilagoditi terminima snimanja i spremni ste odvojiti 2h za te potrebe (samo snimanje, priprema, šminkanje), na HRT-u prijepodnevnim satima (između cca 10 -15h 10 utorak, srijeda ili četvrtak )
  • pristajete na TV-u svjedočiti o tome kako ste se osjećale prije i nakon EFT tretmana. (Važno je da dobro razmislite prije nego li se javite o tome bi li vas smetali potencijalni komentari okoline)
  • zainteresirani ste za besplatan 1 do 3 tretmana u trajanju od cca 30 min -1h sa mnom tijekom kojeg možete očekivati da će se tegoba na kojoj ćemo raditi ublažiti a vi ćete dobiti alat za cijeli život
  • spremni  ste između tretmana, bude li ih više od jednog, primjenjivati EFT prema mojim uputama.

Ozbiljne kandidate molim da se jave na eft@email.t-com.hr s brojevima fiksnog telefona i mobitela na kojima su dostupni. Očekuje se da će snimanje početi tijekom veljače. U prijavi maila napišite – Strahovi – Zainteresirani za 8.kat .

Nema komentara: