Healing With The Masters - besplatna online predavanja svjetskih majstora

četvrtak, 17. srpnja 2008.

Pusa za Maju

Krajem prošle godine organizirala sam nagradnu igru „Šalji dalje“ na kojoj je pobijedila Maja koja se obavezala da će volontirati u Domu za starije i nemoćne. Nagrada je bila besplatno sudjelovanje na seminaru EFT I. Prije nekoliko dana Maja se javila s vijestima o svojim volonterskim aktivnostima i načinu na koji primjenjujem EFT. U nastavku je sadržaj njezinog emaila:


Bok Marina,

htjela sam Vam se javiti sa nekoliko lijepih informacija.

U nekoliko navrata sam radila tapkanje sa osobom u Domu za starije i nemoćne koju posjećujem unazad pola godine. Osoba je kvadriplegičar i 50 godina u kolicima. Neugoda takve pozicije je velika. Pokušali smo u nekoliko navrata tapkanje i osoba je ispred mojih očiju poprimala mirniji pogled i osmjeh na licu. Iako nije razumjela što ja to njoj radim, nakon tapkanja sam dobila veliki zagrljaj i pusu. :)

I još nešto... Moja mama je prije 10 godina imala rak dojke.
Kontinuirano prati markere i svako toliko ide na terapije kada se markeri povećaju. Uskoro će na kemoterapiju. Kada su joj napravili pripremu za kemoterapiju imala je fizičku reakciju visoke temperature i pečenja u leđima. Napravili smo nekoliko runda tapkanja i pečenje je nestalo, izrazito se opustila i zaspala, a ujutro više nije imala ni bolove ni temperaturu.
Prenijela sam joj znanje tapkanja i sada sama radi procedure.

Zahvalna sam na EFT-u :)
Također, napravila sam jednu rundu na sestri koja je bila uplašena i uznemirena maminom bolešću. Nakon tapkanja je osjećala mir.
EFT je zaista moćno sredstvo i zahvalna sam što pomaže.
zahvalna sam što je jednostavni i što ne zahtjeva velika znanja nego samo predanost.

Pozdrav od Maje

Nema komentara: