Healing With The Masters - besplatna online predavanja svjetskih majstora

subota, 12. travnja 2008.

Movers and shakers

EFT i ples za pozitivno programiranje

Neke stvari dnevno radimo po defaultu i o njima više i ne razmišljamo. Peremo zube svako jutro, tuširamo se, doručkujemo ( ako to ne radite bilo bi dobro uvesti i tu naviku), pijemo kavu. To su neki dnevni rituali, a oni prvo
nabrojeni odnose se na održavanje tjelesne higijene.

I naše energetsko tijelo ima potrebu za održavanjem, samo nas to nitko nije naučio. EFT se ne koristi samo da bismo iz energetskog sustava otpustili negativne emocije već i kao tehnika kojom možemo preventivno djelovati na taj sustav; kako bismo bili što uspješniji dobro je to raditi svakodnevno pa i više puta.

Ja to radim ovako. Na kompu imam play listu koju aktiviram nakon ustajanja. Ne reagiram na nju svaki dan isto, ali je važno da mi glazba s moje Bosnian movers liste svira.

Ponekad malo uz nju samo plešem, nekad plešem i pjevam dok obavljam neke radnje po kući a nekad plešem i mentalno stimuliram točke izgovarajući ono što za sebe želim. Ne mogu vam opisati količinu radosti koju osjećam kad mi krene.

Zašto? Energija mi je prokolala, programirala sam si neke dobre stvari kao što su radost, lakoća, obilje, zdravlje, divni prijatelji, sjajno okruženje, klijenti kojima pomažem i koji su spremni za primanje pomoći i sve ono drugo što mi tog časa padne napamet.

Probajte i vi. Nemate vremena? Ukućani bi vas čudno gledali? Uf… to su samo isprike i vjerovanja, napisi na vašim zidovima za koja bih isto prepisala EFT.

Prvo se pozabavite njima a onda krenite plesati i kucati, hodati i kucati, i sve što vas još veseli. Budimo ljudi kreativni!

Nema komentara: