Healing With The Masters - besplatna online predavanja svjetskih majstora

srijeda, 21. svibnja 2008.

Bacite laksative, isprobajte EFT

Mislim da je malo onih koji ne pate od zatvora, barem povremeno.S metafizičke razine zatvor može značiti da nismo spremni nešto otpustiti. No značenje je manje važno kada nekoliko dana za redom muku mučimo bez ikakvih rezultata.

Tada na scenu stupaju laksativi i čajevi razni, med, suhe šljive i mješavine smokava i još koječega. Ako to ne pomaže ili pomaže samo sporadično pokušajte s EFT-em.

Kao što kaže Gary Craig “Try it on everything” ili “Isprobajte na svemu”.Vrijeme koje provodimo sjedeći na WC školjci možemo također iskoristiti za kucanje. Umjesto da muku mučimo, predlažem da ga korisno iskoristimo i krenemo s EFT-em.

Npr. ovako:
Iako me zatvor muči već danima ili čitavog života ja duboko i potpuno...
Iako prolazim kroz goleme muke svaki puta kada trebam obaviti nuždu, ja prihvaćam sebe i sve svoje organe
Iako se pasje mučim sa stolicom ja sada biram imati savršenu probavu, sjajnu i redovitu stolicu i metabolizam koji radi kao švicarski sat.

Za one koje tih problema nemaju ili nakon što ih se riješe, predlažem malo jednostavniju varijantu kucanja kao neku vrst preventive i održavanja:

Moja probava i moj metabolizam savršenu funkcioniraju - pa po točkama

To su neke ideje vodilje, vi sami nadogradite i dodajte sve ono što vam još padne na pamet a onda ključnu riječ izgovarajte po točkama protokola. I tako sve dok se situacija ne promijeni i oni nepotrebni dijelovi iz nas lakoćom redovito počnu ispadati.

Ovo nije neka glamurozna tema ali je važna tema, jer kad čovjek danima u sebi nosi te paketiće kojima je mjesto u školjci ne može se osjećati dobro. Pa su onda tabui out a tehnika za rješavanje zatvora neka bude in.

P.S. I dobro bi s kucanjem bilo početi i prije nego li se pojavi problem zatvora, vrijeme na WC-u je za to idealno, a kad se jednom naviknemo, kucanje će postati automatizam.

Nema komentara: