petak, 16. studenoga 2007.

Intervju - održavanje zdravlja pomoću energetskih tehnika

Ellen Britt, utemeljiteljica EveryDay Qi Wellness Intensive-a na kojem kad se registrirate nekoliko dana besplatno možete slušati intervjue s ljudima koji se bave raznim energetskim aspektima zdravlja, duhovnosti i fitnessa je intervjuirala direktoricu i vlasnicu Energy Coach Instituta, Maryam Webster u kojem ona govori o brojnim načinima održavanja zdravlja i jačanja imuniteta pomoću energetskih tehnika.

Ako kliknete na naslov posta odvest će vas do audia koji možete skinuti. Maryam je jako zanimljiva, a intervju je na engleskom.

Nisam sigurna koliko će link biti aktivan, zato požurite.

subota, 10. studenoga 2007.

Osnažimo imunološki sustav s nekoliko rundi EFT-a

Trajna napomena: EFT i sve ostale energo terapije ovise između ostalog o hidratiziranosti tijele. Kada je autu onemogućen prijenos struje, on ne vozio. Kad u čovjekovom sustavu nema vode, prijenos energije je onemogućen i fizičke tegobe se javljaju, pa i mi uskoro prestajemo voziti. Dakle prije nego li prionete energetskom radu obavezno popijte dovoljno vode osim ako vam uzimanje tekućine nije kontraindicirano.


Prije nego li povjerujemo da je došla sezona gripa i bolesti i posegnemo za lijekovima koje nam tako nemilice pod nos guraju na TV-u, evo prijedloga. EFT nas i tu može zaštiti, a najbolja je zaštita preventivna. Pa stoga prije li nego li se razbolimo, evo protokola koji će nam osnažiti i zdravim održati imunološki sustav koji je sve slabiji što je stres veći.

Savjetujem vam da ga primijenite svakog jutra 2 do 3 puta prije nego li ustanete iz kreveta i svake večeri isto toliko prije spavanja. Kratko traje a beneficije su mnogostruke. Kao dodatnu korist može vam se lako desiti da vam se kvaliteta sna znatno poboljša.

Pošaljite u svemir snažnu namjeru kojom ćete svom imunološkom sustavu omogućiti da savršeno i harmonično funkcionira. Prije nego li krenete kucati recite naglas ili u sebi, ako je kraj vas u krevetu osoba koja bi vas mogla čudno gledati. Ne valja trošiti energiju na nevjernike, tako ja barem mislim. I ne moraju svi vjerovati da EFT kao i druge energo terapije funkcioniraju.

Dakle recite: „Namjeravam svom imunološkom sustavu dozvoliti da ojača i bude u 100% funkciji i to na način koji je za mene ugodan, lagan i prirodan “

Karate točka:
Iako možda moj im. sustav stopostotno ne funkcionira, ja sada biram omogućiti mu da funkcionira savršeno.

Iako je možda moj im. sustav van ravnoteže, moje tijelo zna kako se u nju vratiti, a ja mu sada to omogućavam.

Iako moj im. sustav nije u ovom času snažan i otporan koliko može u potpunosti biti, ja mu sada dopuštam da se vrati u svoje idealno stanje na način koji je za mene ugodan, lagan i prirodan.


Obrva/nos: Moj imunološki sustav ne funkcionira u potpunosti.

Kraj obrve: Ja sad svom im. sustavu omogućavam da potpuno funkcionira.

Ispod oka: Moje tijelo ima moć da ojača i uravnoteži moj imunološki sustav na način koji je za mene ugodan, lagan i prirodan.

Ispod nosa: Otpuštam sve otpore (brige, strahove, stres i ljutnju) koje sam možda pohranila u svojim stanicama i koji oslabljuju moj imunološki sustav.

Brada: Spremna sam dozvoliti svom im. sustavu da postane snažan i uravnotežen.

Ključna kost: Dozvoljavam svom im. sustavu da se vrati u ravnotežu i postane snažan odmah sada.

Ispod ruke: Osjećam da moj im. postaje snažniji i uravnoteženiji u ovom času.

Vrh glave: Ugodno je osjećati kako mi se imunološki sustav vraća u ravnotežu.

Prestanite kucati, duboko udahnite i popijte vode.

P.S. Ovaj je protokol proistekao iz protokola za ubrzavanje metabolizma, pa ga i za to možete koristiti, samo imunološki sustav zamijenite s riječju metabolizam. A možete ga koristiti i za druge stvari koje vam padnu na pamet.


EFT DVD kolekcija