Healing With The Masters - besplatna online predavanja svjetskih majstora

petak, 5. ožujka 2010.

EFT s djecom oboljelom od raka u bolnici u Meksiku


EFT na odjelu djece oboljele od raka

EFT praktičarka, stanična i molekularna biologinja Deborah Miller u ovom videu radi s djecom oboljelom od raka u Oaxac-i, u Meksiku. Beneficije su mnogostruke. EFT  pomaže djeci da se slobode straha od igala i bijelih kuta,  smanjuje njihov otpor prema terapijama pa s liječnicima bolje surađuju. Češće se smiju.

Medo Kucko izmamio djeci osmjeh 

Da bi se lakše približila djeci s kojom radi Deborah koristi medvjedića na kojem su označene sve točke skraćenog EFT protokola. Medo se zove Tappy Bear - ili Medo Kucko. Djeca ga vole jer ih ne špota, ne osuđuje, ništa im ne zamjera a na sebi ima točke po kojima ona bez problema mogu kuckati i sami sebi pomoći.


I direktor bolnice uočio beneficije EFT-a

Direktor bolnice, dr.Armando Quero je zatražio da  se EFT trajno uključi u program ustanove. On smatra da   imunološki sustav oboljele djece nakon primjene EFT-a postaje snažniji; da im se razina fizičke boli smanjuje a emocionalno stanje stabilizira.

Osim što s EFT-em olakšava djeci da se nose s opakom bolesti, tretmani pomažu obiteljim ali i bolničkom osoblju čiji rad je zahvaljujući pozitivnom ozračju olakšan.

Djeca kraće borave u bolnici pa je korist koju donosi EFT i ekonomske prirode.


Da bi svi dobili svog medvjedića bolnica, tj. projekt treba donacije. Deborah možete kontaktirati na blogu  The Oaxaca Project

video : Nada za djecu oboljelu od raka

Video je na engleskom ali ozarena lica bolesne djece transcendiraju svaku jezičnu barijeru. Zato ga pogledajte. Možda ćete baš vi imati prilike ispričati nekom o ovom slučaju i utjecati na prihvaćanje ove učinkovite metode u nekoj od naših institucija.


Nema komentara: