subota, 31. svibnja 2014.

Carpe diem - Iskoristi dan - Interaktivna mini radionica


petak 06.06.14. od 18 do 20h



Svrha i cilj radionice

Energetska medicina i energetska psihologija područja su koja me strastveno privlače. Spoznaja da ja mogu sama sebi pomoći, da postoje jednostavne tehnike, vježbe koje me u samo nekoliko minuta mogu spasiti od stanja straha, smetenosti, izbezumljenosti i kojima se mogu „prizvati k sebi“, izaći iz stanja „olovnosti“ za mene je neopisivo uzbudljiva. S vremenom je u meni želja da i druge ljude s njima upoznam postala sve veća. To je razlog zbog kojeg sam kreirala ovu radionicu.

Moja je namjera da polaznici nauče praktične vježbe i lagane, te dobiju alate koji će im omogućiti da se izvuku iz stanja u kojem je energetski tok poremećen i koje je najčešći uzrok raznih psihičkih i fizičkih tegoba.

Vježbe

Vježbe koje ćete naučiti su vježbe s područja energetske medicine za harmoniziranje energetskog toka kao i vježbe pozitivnog EFT-a koje vam pomažu da u kratkom vremenu dizajnirate emotivno stanje koje vam u određenom trenutku najviše odgovara. Bilo da je to osjećaj mira, radosti, sreće ili osjećaj pripadanja, dirigentska palica nalazi se na vrhovima vaših prstiju.

Te vježbe mogu postati svakodnevni mini rituali  s kojima otpočinjete dan i s njima ga završavate. Treba se samo sjetiti redovno za njima posegnuti!

Kome je radionica namijenjena?

svima onima koji žele naučiti kako dovesti u harmoniju svoje energetsko tijelo te kako upravljati vlastitim emocijama.

Što treba ponijeti?

Odjenite se udobno. Ponesite bocu vode i pokušajte piti tijekom dana jer je hidriranost vrlo važna za uspješan energetski rad.

VODITELJICA: prof. Marina Katarina Grgić, life & energy coach i integrativni psiho –energo terapeut

VRIJEME: Petak 06.06.2014. od 18:00-20:00

MJESTO: Centar Sretan dan, Zvonimirova 20, Zagreb

CIJENA: 200 kn

 PRIJAVE: sreca@sreca.me; 097/6426547