srijeda, 30. srpnja 2008.

Zijevanje

Jedna od fizičkih reakcija koja mi najčešće signalizira da nešto nije u redu je nemogućnost punog udaha i/ili zijevanje. Pod „nije u redu“ podrazumijevam više mogućih situacija: prepeglala sam se (kao što kaže moja prijateljica Jelena) tj. nisam se zastupala na primjeren način, u društvu sam s nekim tko emitira negativnu vibru, ili je neka vrst energetskog vampira.

Kao i osjećaji naše nam tijelo daje signale koje smo mi uspješno naučili ignorirati. Kad ne znam koja je poruka, ili kada je ignoriram problemi s disanjem se nastavljaju. S vremenom sam otkrila da si mogu pomoći s EFT-em.

Obično krenem ovako:

KT: Iako ne znam zašto ne uspijevam potpuno udahnuti,
ja duboko i potpuno prihvaćam sebe x3

pa po svim točkama:

ne mogu udahnuti
zijevam jer mi nedostaje zraka
nešto nije u redu, a ja ne znam što
ne mogu udahnuti jer sam se negdje prepeglala, opraštam si.

Nakon tih nekoliko rundi obično mi sine o čemu se radi. Krug se zatvara a ja u 99 % slučajeva dolazim do spoznaje da sam sama uzrokovala tegobu tako što nisam poštovala svoje potrebe.


Technorati Profile

četvrtak, 24. srpnja 2008.

Slijedite svoje osjećaje dovest će vas do blaženstva

Slijedite svoje osjećaje dovest će vas do blaženstva

Još jedan iz reda „Yubito“ videa Abraham Hicksa, kao sjajan podsjetnik koji nam može pomoći da se vratimo na pravi put kad s njega u trenutku ne pažnje sletimo i onda dugo, dugo ostanemo jer nam svakodnevne zvrčke i zbivanja otimaju svu raspoloživu energiju.

Uzmite 5 minuta pauze i pogledajte a posebno poslušajte Abrahmove mudre riječi

"Follow your bliss"

Uživajte

Marina

četvrtak, 17. srpnja 2008.

Pusa za Maju

Krajem prošle godine organizirala sam nagradnu igru „Šalji dalje“ na kojoj je pobijedila Maja koja se obavezala da će volontirati u Domu za starije i nemoćne. Nagrada je bila besplatno sudjelovanje na seminaru EFT I. Prije nekoliko dana Maja se javila s vijestima o svojim volonterskim aktivnostima i načinu na koji primjenjujem EFT. U nastavku je sadržaj njezinog emaila:


Bok Marina,

htjela sam Vam se javiti sa nekoliko lijepih informacija.

U nekoliko navrata sam radila tapkanje sa osobom u Domu za starije i nemoćne koju posjećujem unazad pola godine. Osoba je kvadriplegičar i 50 godina u kolicima. Neugoda takve pozicije je velika. Pokušali smo u nekoliko navrata tapkanje i osoba je ispred mojih očiju poprimala mirniji pogled i osmjeh na licu. Iako nije razumjela što ja to njoj radim, nakon tapkanja sam dobila veliki zagrljaj i pusu. :)

I još nešto... Moja mama je prije 10 godina imala rak dojke.
Kontinuirano prati markere i svako toliko ide na terapije kada se markeri povećaju. Uskoro će na kemoterapiju. Kada su joj napravili pripremu za kemoterapiju imala je fizičku reakciju visoke temperature i pečenja u leđima. Napravili smo nekoliko runda tapkanja i pečenje je nestalo, izrazito se opustila i zaspala, a ujutro više nije imala ni bolove ni temperaturu.
Prenijela sam joj znanje tapkanja i sada sama radi procedure.

Zahvalna sam na EFT-u :)
Također, napravila sam jednu rundu na sestri koja je bila uplašena i uznemirena maminom bolešću. Nakon tapkanja je osjećala mir.
EFT je zaista moćno sredstvo i zahvalna sam što pomaže.
zahvalna sam što je jednostavni i što ne zahtjeva velika znanja nego samo predanost.

Pozdrav od Maje